Jukai palaa sirkusperheen luota Suomeen ja suoraan uuden levyn promokuvauksiin. Jukai kiukuttelee Juliuksen suosittelemaa asiallisuustyyliä vastaan, mutta lopulta löytyy kompromissi, joka ei ole aivan katuojasta.

Kuvauksissa Julius koittaa myös udella kaikilta julkisuuden kannalta hyödyllisiä juoruja. Ja jakaa kiertueajat. Anni ja Mia toteavat, että koeviikkojen kohdalla on turha pitää taukoja, kun aikaa koulunkäyntiin ei kuitenkaan jää.

Uusi ilme on enemmän kommunistinen kuin mutantti. Mian isä Johnny Wong on vastustanut tätä Mialle, mutta valitus ei ole vuotanut Juliukselle asti.


Torstaina alkaa syysloma, joka vietetään studiossa.

Jussi-rumpali kertoo Annille, että Ilta-Sanomissa oli juttu Annin ja Bellan erosta: "Oliko lesbous aitoa?"

Turre valittaa Annille Annin isästä ja kieltää tätä tulemasta enää studioon.

Karoliina kysyy Mialta Annin isän numeroa. Mia syksyy ulos kertomaan Annille. Bella lähettää Karoliinalle salaa Annin isän numeron. "Älä kerro kellekään, että sait multa."

Anni raivoaa Karoliinalle lounastauon alussa: "Jätä mun isäni rauhaan, vitun perverssi! Se on erittäin onnellisesti naimisissa mun äitini kanssa. Ja lisäksi se on mun isäni!"

Jukai oksentelee, jää kiinni Turrelle. "Ootsä kännissä? Ootsä aineissa?" Turre sanoo raportoivansa Juliukselle.

Anni menee studioon katkomaan Karoliinan bassosta kielet Nisseltä lainaamallaan linkkarilla. Nisse ei ehdi pysäyttää, mutta menee kertomaan Turrelle.

Bella ja känninen Jukai ovat yhdessä kauppareissulla, Jukai tilittää Vladin kamalasta perheestä.

Late soittaa Bellalle kysyäkseen Vladista. "Onks se poikaystävä?" "No ne on kihloissa nyte." ... "Tietsä mistä mä pidän susta, Late?" "Tiedän." "Sulla on Jukaihin hyvä vaikutus." "On vai? En tiennytkään. Okei, ei mulla muuta."

Turre tulee puhuttelemaan Annia. Anni ei pyydä anteeksi ja kaikki puolustavat häntä. Turre huutaa, Anni huutaa, Jukai huutaa, Mia huutaa.

Anni saa puhelun aloittelevalta Seiskan toimittajalta. Bella kaappaa puhelun, alkaa huutaa toimittajalle. Anni kaappaa puhelun ja alistuu toimittajan kuulusteltavaksi.

Bella pistää screeninsä paskaksi. Turre huutaa, Bella huutaa.

Annin soolot. Bella vaatii miljoona ottoa.

Kuorot.

Illalla kaikki toudella väsyneitä, kun sessio lopussa. Turre aivan säpäleinä, kaikki hankaloineet.

Jukai menee crashaamaan jonkun äänittäjäopiskelijatuttunsa luokse tai Huippuyliopiston aulaan. "Ja sä meet studion jälkeen nukkumaan." "En siis suoraan!" Ensin Jukai käy paikallisessa Kipsarissa, ja rikkoo vahingossa puhelimensa.

Annin isä soittaa ja valittaa Annille, kun viideltä ei ollut päivällistä. Haluaa syödä Annin kanssa päivällistä kotona joka päivä. Tämä ei sovi studioaikojen puolesta. Ruokaillessa isä vaatii myös, että Anni ei tee ylitöitä, ei ole studiossa sunnuntaina ja että levyjulkaisun jälkeen kiireet loppuvat. Anni sanoo, että levytyskiireet loppuvat.

Iltaysiltä Bella on menossa tapaamaan Latea Sibikselle ja soittaa Vladille. "Hei tiedätsä Jukaista mitään? Onks sen puhelin rikki?" "Joo ja me ollaan studiossa." ... "Mitä sä pidit Saksasta tai Suomesta tai näistä maista?" "Kyl mä pidin." "Mä puhuin Jukain kanssa." "Onks sil kaikki hyvin?" "Ei. Kai sä tiedät, että täällä Suomessa asiat on eri taval kuin siellä? Ne ei niinku oo samal tavalla." "Mitä sä oikeen haluut?" "Ehkä sun pitäis ottaa vähän iisimmin." "Hei, jos Jukail ei oo kaikki hyvin, mä tuun sinne." "Älä tuu, ota vaan iisimmin. Älä esittele sitä perhettä niin paljoo, noin esimerkiks." "Sä tiedät hyvin, mitä perhe merkitsee! Me mennään naimisiin, ja nehän tuli ihan hyvin toimeen. Me halutaan samoi asioita." "Mitä sä haluut?" "Naimisiin Jukain kanssa." "Mitä muuta sä haluut?" "En mä oo tilivelvollinen sulle." ... "Jos sä et ota iisimmin, ni vuoden päästä sulla ei oo mitään." "Sä oot hullu eukko. Älä soita mulle enää." Vlad tajuaa, että Bella on lesbo ja rakastunut Jukaihin, ja ottaa seuraavan junan Suomeen.

Seuraavaksi Bella "Dr Love" soittaa Vladin siskolle Nastjalle. Onnenkeksi: "You are as good as you think you are." Vlad ei tulekaan junalla Suomeen, vaan lähettää Jukaille mailin: "Eikä niillä lapsillakaan ole niin kova kiire."

Sitten Bella menee hengaamaan Laten kavereitten kanssa, joukossa nyt myös jänskiä sibisläisiä.

Mia tappelee Jannen kanssa, eli välit normalisoituvat. Raidaa väsyneenä ja mokaa 40 ihmisen jutut. Aamulla Janne herättää Mian "vahingossa" vetämällä tältä peiton puoliväliin.

Jukai soittaa Bellalle kännissä ja kysyy mielipiteitä Vladista. Jukai ihmettelee, miksei Vladin perhe osta isompaa kämppää. Vuokratkin on Pietarissa halvempia! "Ja sit ne tappelee, mä luulen, et se yks löi sitä toista." Bella ei tajua, mitä siinä on niin ihmeellistä: "En mä usko, et se tarkottaa mitään." "Mut ei ihmisiä saa kuitenkaan lyödä!" "Öö ei saa." "Siis Suomessa, jos joku lyö, pitäis soittaa poliisit."