Koeviikon päätteeksi pidetään kolmen suuren bileet, joissa Kallion, Sibiksen ja Torkkelin oppilaat juhlivat yhdessä. Tänä vuonna kemut järjestää Kallion lukio Feverissä. Bellan ja Jukain on tarkoitus esiintyä, samoin Kallion lukion Mikaelin.

Bella valmistautuu bäkkärillä, muut tytöt hengaavat tupakkapaikalla kalliolaisen Mägän kanssa, joka toimii juontajana.

Bella tekstaa Annille: "Mä en osaa mitään." Anni: "Miten niin et osaa? Ex sä oo harjotellu?"

Tytöt menevät Mäkkärille etkoille, Jukai vetää viinaa omasta pullosta. Anni yrittää vinkata stevarille, että vie pullon pois. Jukain onnenkeksi: "Unexpected luck." Stevari onkin hammasharjastevari Jan! Jan tulee pöytään juttelemaan ja sopii Jukain kanssa kahvittelut lauantaiksi kello neljä Forumin Robertsiin.

Tytöt palaavat Feveriin, jossa ohjelma jo alkanut. Jengi tanssii. Mia on känässä juotuaan Jukailta takavarikoimastaan pullosta. Mikael ei juo mitään, Anni vain vähän. Anni pyrkii tanssimaan Mian kanssa, että tämä unohtaisi juoda lisää.

Anni selittää jatkuvasti kalliolaispimujen ympäröimälle Mikaelille, että tämän on oltava enemmän Mian kanssa. Samalla Anni pääsee yli kolmevuotisesta Mikael-ihastuksestaan.

Rintava kalliolais-Riina tulee kysymään Mialta, onko hänellä ja Mikaelilla avoin suhde. Mia sanoo, että ei ole. Anni alkaa puolustaa Miaa: "Mikael on erittäin rakastunut Miaan."

Jukai ja Bella esiintyvät sibisläisten kanssa. Jukai sooloilee liikaa, eikä Bellalta oikein luonnistu komedia. Bella lähtee esityksen jälkeen tiehensä.

Bäkkärillä Jukai näkee Mikaelin olevan kalliolaistyttöjen ympäröimänä. "Mitä sulle tehdään?" "Nää laittaa jotain silmämeikkiä." "Ai silmämeikkiä. Just. Aika homoo."

Anni juoksee Bellan perään. "Mihin sä menit?" "Mä olin ihan paska." "Etkä ollut." "Olin! Mä olin ihan surkea. Ketään ei kiinnostanu. Sitä paitsi mä en oo koskaan saanu orgasmii!" Anni ratkaisee tilanteen laittamalla kielen Bellan korvaan. Bella piristyy.

Mikael tulee juttelemaan Mian kanssa. Mia valittaa avoin suhde -tytöstä. Mikael koittaa selittää asiaa parhain päin, mutta päätyykin lopulta ehdottamaan, että heillä olisi avoin suhde. Mia stormaa ulos. Kalliolaistytöt raahaavat Mikaelin tanssimaan kanssaan.    

Riina liittyy Mikaelin kanssa tanssivien kalliolaispimujen ryhmään. Anni hakee tuopin kokista ja menee "vahingossa" kaatamaan sen Riinan selkään. Sen jälkeen hän raahaa Mikaelin sivuun ja käskee mennä puhumaan Mian kanssa.

Mikael vakuuttaa Mialle, että haluaa vain tämän ja käyttää myös sanaa rakastaa. Pariskunta alkaa kuherrella vessajonossa ja lopulta päätyy Annankadulle porttikongiin naimaan. Mian selkä kastuu vetisessä maassa.

Chydeniuksen Late saapuu jenginsä kanssa. Jukai ja Late tanssivat yhdessä tai ainakin samassa porukassa. Kalu iskee alaikäisiä tyttöjä.

Riina on posseineen tulossa kostamaan Annille käsissään kaksi kokistuoppia. Anni hakeutuu Laten lähettyville ja Late puolestaan on lähellä esiintymislavaa. Anni vinkkaa Jukaille, joka saa Laten toimintaan. Late saa mikin Mägältä ja nolaa Riinan julkisesti: "Siellähän on Markon pikkusisko, mutta sille ei näköjään vielä tarjoilla. Saisko spottia siihen? Markohan haki Teakkiin ohjaajalinjalle, muttei päässyt. Mutta on Riinalla näköjään valtavat kannut! Siis kokiskannut..." Riina katoaa maanrakoon. Late palauttaa mikin Mägälle.

Bella järkkää itsestään ja Annista kuvia tanssimassa miesten kanssa. Ne toimitetaan Seiskaan. Bella pelastaa Annin lääppijätanssijalta heittämällä Puukon kaljat tämän päälle. Legenda Sibiksen psykoeukoista leviää.

Late ja Jukai päätyvät jatkoille Latelle ja yöksikin. Kaikilla Evolutionin jäsenillä on nyt parisuhde, joillain jopa useita.