Flashback Tampereen teatterikesään, jossa Jukai esitteli Vladin vanhemmilleen. Maria sai Vladin pelattavakseen, Jukain äitiä Leaa pelasi Satu ja minä Jukain toista äitiä Marjutia. Juhana pelasi tätä seuraavassa kohtauksessa Marjutin isää Aarnoa.


Jukai, Marjut ja Lea saapuvat teatterisaliin kinastelemaan. Lea koittaa udella hääpäivää, mutta Jukai sanoo, että sitä ei ole vielä sovittu. Uuden sirkuksen esitys oli melko lähestyttävä ja kaikki pitivät siitä. Esityksen jälkeen Vlad kävi suihkussa, palautti itsensä venyttelemällä, vaihtoi vaatteet, laittoi runsaasti partavettä ja tuli sitten tapaamaan appivanhempiaan.

Seurannut keskustelu ja ravintolaillallinen koostuivat Vladin ja Marjutin alfailusta: kumpi tarjoaa tuolia, kumpi maistaa viiniä, kumpi maksaa laskun jne. Vladin herrasmiesmäiset käytöstavat purevat kylläkin Leaan.

Lopulta Jukai ajaa vanhempansa taksiin saadakseen viettää aikaa sulhasensa kanssa. Marjut tyrkyttää Jukaille rahaa korvaukseksi Vladin maksamasta illallisesta. Vlad alkaa tentata Jukaita. Miksi et näytä kummaltakaan? Miksi kaksi naista? Mistä osasta Kolumbiaa sinut adoptoitiin? Minkä ikäisenä? Muistatko mitään?

Vlad ei täysin käsitä sitä, että Lea ja Marjut ovat pariskunta.


Sunnuntaina lounas Lean ja Marjutin luona. Paikalla myös Jukain vaari, kirkoherra Aarno Gustafsson. Iso, parrakas mies, joka on aina Jukain puolella, usein Marjutia vastaan.

Vaari pitää Vladista ja kertoilee omasta mielestään hauskoja juttuja. Vlad koittaa käyttäytyä kohteliaasti. Tervetuliaisjuomana korkataan Vladin tuoma Chevalier Rosé.

Lea on koittanut kovasti udella hääpäivää, mutta Jukai on sanonut, ettei sitä ole sovittu. Yhtäkkiä Vlad ilmoittaa, että häät on ensi vuoden heinäkuussa Pietarissa. Lea loukkaantuu Jukaille, joka ei ole vaivautunut kertomaan.

Jukai ja Vlad saattavat vaarin taksissa bussiasemalle. Vlad yrittää maksaa taksin, vaari onnistuu manöveröimään laskun itselleen. Vaari vaatii saada maksaa myös häistä, mutta Vlad kieltäytyy. Kompromissina Vlad sanoo, että vaari voi auttaa antamalla fyrkkaa Jukaille. Näin tehdään ja kaikki ovat tyytyväisiä.