Antipastina oli kirsikkatomaateista ja pizzaneliöistä muodostettuja cocktail-paloja. Pääruokana perinteinen spagetti ja gourmet-pullat tomaattikastikkeessa. Jälkiruoaksi nautimme tiramisua sekä erinäisiä muita leivonnaisia. Juomatarjoilun kohokohta oli pelitilanteessa avattu Chevalier Rosé.


Ruoan jälkeen siirryttiin hillittömään speksailuun, jossa määriteltiin koulukavereita, googlailtiin opetussuunnitelmia ja tehtiin lukujärjestyksiä. Bellan koulunkäynti on skarpannut Annin myötä. Jukai puolestaan on alkanut opiskella ihan muita juttuja, kun kaikki muutkin kerran.

Joitain luokkatovereita: Kolmannella Bella ja Jukai, Raffe Segerstam porukoineen, koulun pelle Jase ja Mian ja Annin synttäreille viinaa roudannut Eki. Kakkosella Ekin pissistyttöystävä Heini, julkilesbopari Maisa ja Kaisa, sekä KultI:n Katja N. Ykkösellä Mian ja Annin lisäksi ainaskin Leningrad Cyborgsin Juuso.


Janne ei muuten vieläkään puhu siskolleen Mialle Bellan synttärien jälkeen. Asia pahentui vielä Mian ja Annen synttäreillä, joissa Kalu oli myllännyt Jannen sängyn ja Janne joutui nukkumaan sohvalla. Eikä kavereilta saatu vittuilu Oho-reportaasin jälkeen myöskään auttanut.


Varsinainen pelaaminen alkaa lokakuisena koeviikkona tapaamisesta tuottaja-Juliuksen kanssa.

Julius kertoo, että KultI:n Eveliina on siirtynyt soolouralle Kaislan talliin. Mutta sehän oli konseptibändi, ehkä se konsepti on nyt nähty. Toisaalta, on siitä bändistä aikaisemminkin yritetty ponnahtaa sooloilemaan ja flopattu. Kutsut julkkareihin on tulossa kaikille.

Bella tiukkaa Juliukselta levyn julkaisuaikataulua, Julius sanoo huolehtivansa kyllä niistä asioista ja kysyy, haluaisiko Jukai tai Bella mennä Helsingin Kaupunginteatterin Chicago-musikaalin Velmaksi. Bella innostuu, vaikka se tarkoittaakin syksyn käyttämistä teatteritreeneihin.

Julius hehkuttaa tulevia keikkoja: Viikon päästä Kuudennella linjalla afrikkalaisen Mali Malin kanssa, myös itsenäisyyspäivänä ja Lokakuun vallankumouksen satavuotispäivänä tulossa jotain. Ihmetellään, eikö ole lainkaan nuorisokeikkoja.

Julius valittaa, että julkisuuskuvassa on työstämisen varaa: Evolutionia ei vihata tarpeeksi. Jos kukaan ei vihaa, kukaan ei myöskään rakasta. Niinpä imagoon on tehtävä muutoksia: Jukai saa lopettaa paha tyttö -meiningin ja tehdä parannuksen. Anni myy Juliukselle ajatuksen Jukain naimisiinmenosta. Toimii!

Anni ja Bella eivät enää ole imagoltaan lesboja vaan heteroita. Molemmat saa ruveta näyttäytymään joidenkin poikien kanssa. Anni alistuu vaatimukseen, Bellalle juttu myydään tarjoamalla uutta imagoa diivana. Mia on Juliuksen mielestä jo valmiiksi hyvä, ei tarvi muuttaa.

Lisäksi tyttöjen on puolustettava uskisten itsemurhia: hyvä, että hihhuleita kuolee. Bändi suuttuu, mutta Julius ei peräänny.

Bella ehdottaa lisäksi, että rasisteista voisi saada hyviä vihaajia bändille. Julius innostuu.


Kokouksen jälkeen kävellään tanssitreeneihin. Mia: "Miten se on noin pihalla toi jätkä?" Anni: "Sehän oli ihan hyvä siinä, mitä se teki, mutta nyt kun siitä tuli tuottaja, se on yhtä pihalla kuin Helenakin oli."

Mia sanoo lähtevänsä kesken treenien, kun on sopinut tapaavansa Mikaelin. Anni ja Bella suutahtaa. Kun Mia lähtee, Bella lähettää tekstiviestin: "Hauskaa elämäntreeniä." Mia lähettää pitkän vittuiluviestin vastaan. Anni vastaa tähän: "Sori, olin vaan tosi järkyttynyt, kun tällaista ei oo ikinä ollut." Mia pyytelee anteeksi, syyttää Juliusta.


Mia ei lue fyssankokeisiin, kun on Mikaelin kanssa. Anni on lukenut jo pitkään ja Annin isä kuulustellut koko illan. Torstaina soittotreenit, joissa mukana myös Karoliina.


Bella alkaa etsiä feikkipoikaystävää itselleen ja Annille. Bellan poikaystävän pitää olla hetero ja Annin homo. Annin feikkipoikaystävän pitää kuitenkin olla sellainen, että Anni ei saa tietää, että tämä on homo.