Elokuussa Jukai menee äitiensä luokse syömään. Häntä kuulustellaan Vladista, ja hän lupaa tuoda tämän kotiin syömään.


Festarikesä saadaan päätökseen ja koulu alkaa. Mia ja Anni aloittavat Sibiksessä ekalla luokalla, Bella ja Jukai jatkavat kolmannella. Opettajat ilahtuvat siitä, että bändistä jotkut ovat kiinnostuneet opiskelustakin.


Mian ja Annin yhteissynttärit syyskuun alussa Mian kotona, kun Mian isä Johnny on työmatkalla.

Janne on alkuillasta paikalla, mutta lähtee sitten hengaamaan omien kavereidensa kanssa. Huhun mukaan hän on ihastunut johonkin tyttöön, joka oli hänen kanssaan vetämässä itsepuolustusleiriä.

Tarkoitus on pitää kiltit bileet, joissa ei huumeita ja vain vähän viinaa. Anni erikseen kieltää Jukaita tuomasta mitään. Bella kuitenkin pelastaa tilanteen tuomalla mukanaan samalla luokalla olevan Ekin, jolla on mukanaan monta kassia viinaa. Eki on keskimittainen emokundi, jolla musta otsatukka ja paksusankaiset silmälasit. Soittaa läppäriä.

Laten poppoo tulee paikalle. Lihavuorimainen Kalu Holmgren duunaa kahta melkein 16-v tyttöä Mian isän huoneessa. Bella hakee Laten avukseen ja ajaa kolmikon Jannen huoneeseen. Late ihmettelee Bellalle, ettei tajua Kalun viehätysvoimaa. Bella hymyilee arvoituksellisesti.

Bileet menee kaikesta huolimatta melko mukavasti, mikä oikeuttikin pienen pikakelauksen. Mia joi enemmän kuin oli tarkoitus, sillä ei ole tottunut käyttämään alkoholia ja ainakin Eki oli terästänyt boolia.


9A:n Mikael on nykyään Kallion lukion Mikael. Bella vahtii, miten vesiselvä Mikael käyttäytyy kännisen juuri 16 vuotta täyttäneen tyttöystävänsä kanssa: suojeleeko vai käyttääkö hyväkseen?
"Ei käytä hyväkseen."
"Just."
"Mutta vaikuttaa siltä, että sen pään sisällä koko ajan vaakakupit menee edestakaisin."
"No hyvä."
"Ai hyvä?"
"No muutenhan se olis homo!"

Vihdoin yhden maissa Mikael päättää, että humalaisen Mian on aika mennä nukkumaan. Humalaista pussailua ja pettingiä. Mia riisuu pikkuhousunsa, Mikael alkaa räpeltää

O-ou! Janne tulee samaan aikaan takaisin kotiin heittämään viimeisiä vieraita kotiin ja varmistamaan sisarensa kunniaa. 1... 2... 3... Bella on tilanteen tasalla ja koittaa harhauttaa Jannea. 4... 5... 6... Jannen harhautuu tsekkaamaan omaa huonettaan, jonka Kalu on myllännyt. 7... 8... 9... 10 sekuntia!

Mia menettää neitsyytensä Mikaelille. 1... 2... 3... 10 sekuntia!


Jukai ja Late päätyy panemaan kännissä. Se ei ole lainkaan yhtä iso juttu, kunhan Vlad ei saa tietää.


Anni ja Bella menee hotellihuoneeseen ja tulevat aamuyhdeksältä siivoamaan ja onnittelemaan Miaa. Mia punastelee. Anni tajuaa olevansa porukan ainoa neitsyt (oman neitsyt-määritelmänsä mukaan).


Tuli muuten tällä kertaa loistavia onnenkeksejä:
"Those who serve two lords must lie to one of them."
"If you wish to have a long life you should eat like a cat and drink like a dog."