Tämä pelikerta olikin aika pikakelauspainotteinen, sillä haluttiin päästä kiinni oikean maailman aikaan. Viime pelikerralla pelattiin festarikesän eka keikka, nyt kelattiinkin sitten läpi koko loppukesä. Muutama tilanne päästiin pelaamaan, lähinnä syntymäpäiviä.

Alkuruokana nautittiin juustokanttarellikeittoa, pääruoka oli satay-wokkia, jälkiruokana sacher-kakku. Tervetuliaismaljat olivat tällä kertaa absinttilikööriä.


Vlad saapuu Suomeen ja kosii Jukaita. Jukai on hämillään, mutta Vlad ei anna periksi. Lopuksi Jukai antaa periksi. Naimisiin mennään heti, kun Jukai täyttää kahdeksantoista, mistä saataisiinkin jouluhäät.

Pramea sormus menee ortodoksityyliin oikeaan käteen, mistä Jukai huojentuu. Ehkä kukaan ei huomaa. Bella, itsekin ortodoksi, bongaa kihlauksen heti seuraavalla studiokerralla ja onnittelee. Muutkin saa tietää ja sana alkaa levitä.

Bella kertoo äidilleen Natashalle, joka soittaa onnittelupuhelun Jukain äidille Lealle. Jukai ei ollut kertonut vanhemmilleen. Lea ja Jukain toinen äiti Marjut yrittää soittaa Jukaille. Marjut lähettää tekstarin: "Onnea kihlajaisten johdosta. T. Äidit"

Jukai saa tietää, että Bella on kertonut, soittaa Bellalle haukkuakseen. Bella ihmettelee, että Jukai ei ollut kertonut ja on tyytyväinen hyvästä työstään.


Bella joutuu yhteiskuntapalvelukseen lyötyään KultI:n Katja V:tä. Juttu vuotaa julkisuuteen. Konservatiivitahot huolestuvat taas Evolutionista, onhan Jukaikin saanut yhteiskuntapalvelusta.


Mia ja 9A:n Mikael jatkavat tapailemistaan. Mikael on tanssija ja hänellä on paljon naispuolisia kavereita, jotka ihailevat häntä. Mia on vähän mustasukkainen.

Bella antaa Mialle vinkkejä miehen miellyttämisestä. Mia googlaa yöt ihmeellisiä seksisanoja. Mia yrittää puhua asiasta myös Annin kanssa. Annin neuvo: "Kyllä Mikael varmaan osaa." Kiertuemanageri Nanna opettaa festarimatkalla e-pillerien ja kortsujen käyttöä, muistuttaa myös nyt muodikkaasta spray-kondomista: "Penis upotetaan tällaiseen putkeen ja sit vaan lasketaan kymmeneen: 1... 2... 3..."

Todellisuus Mikael on vasta second base pimeässä -tasolla.


Anni ja Bella alkavat seurustella vakavissaan. Ei enää jatkuvaa soutamista ja huopaamista.

Bellan isäpuoli Mika yrittää puhua asiasta Bellan ja Bellan äidin kanssa. Bella vaan suuttuu, Natasha ei suostu ymmärtämään, mitä Mika kitisee.

Annin isä ihmettelee, miksi Bella on niin usein heidän vierashuoneessaan yötä. Anni joutuu muistuttamaan, että kun Bella on rikkinäisestä kodista.