Lauantaina on Leningrad Cyborgsin levynjulkaisubileet, johon Anni tulee Cyborgsin Juuson seuralaisena. Mian avec on Janne. (Mian poikaystävä Mikael loukkaantuu.) Jukai pyytää viimetingassa Laten kavaljeerikseen.

Bella tajuaa, ettei hänellä ole deittiä, soittaa Latelle. Late sanoo, että hänellä on jo avec, mutta toinenkin kelpaa. Lopulta Late tarjoaa Puukkoa Bellalle ja Bella sanoo okei. Etkot kasilta Latella, klubille Vanhalle ysiltä.

Anni tulee Juuson kanssa yhtä aikaa. Hänen minimekkonsa on samasta kankaasta kuin Juuson paita. Juoru- ja naistenlehdet kuvaavat pariskuntaa hevisti. Annilla on tukka auki.

Juusoa piirittää fanittajien lauma. Juuso ja Anni on cooleja. SanomaNET Music Finland Oyj:n nuorisomusiikin tuotantopäällikkö Tiilikainen tulee hakemaan pariskuntaa bäkkärille. Juuso ja Anni muuttuu teineiksi sedän kainaloissa. Bändi ympäröi Annia pyytämällä apua meikkien ja vaatteiden ja hiusten kanssa. Jostain salaperäisestä syystä maskeeraajien, puvustajien ja stylistien apu ei kelpaa.

KultI:n Katja V. tilittää Bellalle, että ei puhu enää bändistä lähteneen Eveliinan kanssa. Keskustelevat koko keikan ajan.

Janne bondaa jonkun roudarin kanssa. Mia ihailee tekniikkaa ja hologrammia.

Anni bilettää eturivissä Mian kanssa.

Jukai koittaa etsiä PTJ:tä. Ei saakaan PTJ:ltä huomiota, joten menee tanssimaan Laten kanssa.

Karoliina ja Nyymanni kutee tanssilattialla. Kaikki muistavat yhtäkkiä, että Nyymannilla oli suhde Nellin äidin Jennyn kanssa.

Late iskee Jukaita.

LC vetää pari biisiä.

Puukon broidi Kalu tulee kiusaamaan Puukkoa, tissevä kalliolaistyttö Riina iskemään hirvittävän lihavaa Kalua. (Edellisessä seikkailussa Riina yritti iskeä Mian poikaystävää Mikaelia. -- pj. huom.) Late alkaa kiusata Riinaa, kun tunnistaa tämän. Evolutionin silmissä Riina menettää uhkaavuutensa Kalun takia.

Jukai tupakalla. Tuntemattomia hengaajia. Late tulee tupakan lopussa, nojailevat Jukain kanssa toisiinsa.

Keikka loppuu yhdentoista maissa. Teme Cyborg, 12, lähtee melkein heti kotiin. Vanhemmat eivät halua, että poikanen viettää aikaa baareissa.

Anni ja Bella lähtevät puoli yhdeltä, ovat kotona ajoissa. Anni salakuljettaa Bellan ikkunasta: "You are as good you think you are." No, kai se sit toimii.

KultI:sta lähtenyt Eveliina tulee paikalle uuden tuottajansa Kaislan kanssa.

Yhden maissa Late haluaa lähteä Jukain kanssa (kahdestaan) jatkoille. "Mul on pilvee." Late haluaa tietää Vladista, Jukai tilittää. Jukai suostuu menemään jatkoille, mutta Jukain luokse.