Perjantaina roskalehdissä juttu Annin ja Bellan kamalasta erosta: Bella suuttui Seiskan toimittajalle, haukkui toimittajat. "Sä oot aika paska jätkä!" Lehden mukaan "Anni pelkää venäläistaustaista entistä heilaansa". Vieressä laatikko, jossa todetaan, että ulkomaiset ovat ylhäällä väkivaltarikoksissa.

Bella onneton uutisten takia.

Jukai tulee studiolle jonkun tuntemattoman ihmisen vaatteissa.

Julius tulee studioon ja koittaa pitää jöötä. Bella vaatii screeniä korjattavaksi, se on mennyt rikki. Julius pitää puhuttelun, tytöt hihittää hysteerisinä.

Lounaalla Julius ilmoittaa, että levy julkistetaan 6.11. ja bändille on löydetty vakituinen basisti, joka on nuori, naispuolinen mutanttimuusikko Aino Levola. Fanipostissa ja foorumeillakin kysellään siitä aktiivisesti. Levyjulkkareiden jälkeen keikkaa pukkaa hillittömästi, tyttöjen on pakko laittaa koulunkäynti pienemmälle liekille kovimman hehkutuksen ajaksi.

Mia kertoo, että Nelli tulee ehkä jouluksi kotiin.

Vielä lauluosuudet.

Lopuksi Jukai jää yksin kännissä hinkkaamaan kitaraosuuksia.


(Tässä kohtaa vedin pelin poikki, kun ympärillä hihitettiin liikaa. Oletin, että kaikki olivat liian kännissä pelatakseen. Pelaajat kiistivät oletuksen ja peli jatkuikin varsin hyvin.)


Helsingin Kaupunginteatterista soitetaan Bellalle, ne haluavat hänet Velmaksi Chigagoon. Vaatii ankaraa treenaamista talvella, ensi-ilta maaliskuussa. Esityskaudella voi myös keikkailla, muttei samoina päivinä. Bella sanoo, että bändi tulee aina ekana. Kaksoismiehitys vois sopia. Tiistaina aamukahdeksalta koelaulu.

Koti-illallisella Anni, Annin isä ja Bella. Isä keskustelee Annin kanssa. Ensinnäkin: Pitääkö Anni heidän talostaan? Se on aika iso ja tyhjillään. Isä ottanut toisen työn iltalukion opettajana, eikä nuku enää juuri koskaan.

Anni pyytää isältään lupaa olla Cyborgsin levyjulkkarilauantaina myöhään ulkona. Annin isä keskustelee Juuson isän kanssa. Sovitaan, että kokeillaan, miten käy, jos Anni on yhteen asti ulkona. Jos kaikki menee hyvin, vanhaa käytäntöä voidaan muuttaa.


Mian isä Johnny Wong kertoo järjestetyn avioliiton taustoista. Hän jäi herra Wangille aikoinaan velkaa ja herra Wang auttoi Johnnyn Suomeen. He sopivat, että herra Wangin poika ja Johnnyn tytär menisivät naimisiin. Janne asettuu Mian puolelle. Mia stormaa huoneeseensa, Janne tulee vielä hetkellisesti lohduttamaan: "Mia, sun ei tarvi! Mä lupaan."

Mia tekstaa Annille, Anni soittaa. "Siis mitä?" "Se selitti jotain, että se on velkaa jollekin vanhalle äijälle." "Se on sun elämä, eikä se voi siitä päättää tolleen." "Oikeesti, vähäx kauheeta! Vähäx mun elämä on pilalla! Kiva, mitä mä sanon Mikaelille?" "Sanot, et sun isä on urpo. (kuiskaten) Mäkin sanoin Juusolle." Bella yrittää kaapata puhelimen Annilta, muttei onnistu. Laitetaan kaiutin päälle. Bella: "Mia, sun ei tarvi suostuu mihinkään. Se on laitonta." "Mut se on silti mun isä." "Tietsä, mitä sä teet, kun sun isä tekee jotain tollasta? Sä et tottele." "Mä juoksin jo mun huoneeseen. Ja Janne oli mun puolella. Se sano isälle vastaan ja se ei koskaan sano isälle vastaan." "Must tuntuu, et sun kannattais puhuu sun äitin kans täst asiasta."