Peli alkoi Marian organisoimalla larppiosuudella, jossa Jukai oli ensi kertaa Venäjällä tapaamassa sulhasensa Vladin sirkusperhettä. Tähän oli varauduttu kutsumalla kolme uutta pelaajaa sukulaisiksi.

Roolijako oli Vlad (Maria), Vladin isä Volodja (Mike), Vladin äiti Anja (Venla), Vladin mummo Aleksandra (Satu), Vladin täti Alina (Elina), Vladin sisko Nastja (Olga) ja Vladin siskon mies Misha (Juhana).

Peli koostui skoolailusta, oman mahtavan meiningin hehkuttamisesta, köyhyydestä, pihiydestä ja anteliaisuudesta, Jukain kuulustelemisesta, keskinäisestä tappelemisesta ja uskomattomasta määrästä ruokaa.

Alkupaloina syötiin zakuskoita: silakkaa yrttilimessä, suolakurkkuja hunajalla ja smetanalla, oliiveja, ruisleipä ja yrttilevite, tomaattimarinoitua silliä, perunasalaattia, juuresraastetta, hunaja-yrttimarinoituja valkosipulinkynsiä

Aluksi skoolattiin vodkalla, sitten sampanjalla, sitten vodkalla, sitten viinillä, sitten sampanjalla jne.

Alkupalojen jälkeen borsh-keitto ja pelmenit smetanalla. Lopuksi tattariblinit kahdella eri mädillä, kylmäsavustetulla lohella ja smetanalla sekä jälkiruokana hillolla ja kermavaahdolla. Teetä ja konvehteja.

Jukai oli tuonut suomalaisen kakun, joka pitkin hampain laitettiin esille, vaikka kyllä meilläkin olisi ollut varaa kakkuun.

Lopulta lesbovanhempien kasvattama neekerimutantti Jukai hyväksyttiin pitkin hampain sirkusperheeseen. Ainakin se on esiintyvä taiteilija.