Aamulla Nanna yrittää saada tytöt ylös ennen yhdeksää. Sovitaan myöhäisestä aamiaisesta ja day spasta.

Annin isä soittaa yhdeksältä, Bella vastaa. On luvattu, että soitetaan kerran tunnissa. Miksei puhelua kuulu? Bella valehtelee treenien venyneen illalla. Yhdentoista puheluun ei vastata.

Anni herää, oksentaa ja juo vahingossa hanavettä. Bella estää, selittää tilanteen ja keskustelee ystävänsä kanssa vakavasti huumeiden vaaroista.

Anni soittaa isälleen, joka ei ole iloinen. Anni syyttää sekaannuksesta Bellaa. Bella on hämmästynyt: näinkö käy sinä ainoana kertana kun hän käyttäytyy vastuuntuntoisesti?


Day span kauniskätiset tytöt saavat Evolutioniin puhtia ja itkettynyt, itsensä ruhjonut Miakin näyttää taas ihmiseltä.

Ennen lähtöä keikkapaikalle tytöt puetaan rumiin luotiliiveihin, minkä Jukai epäilee olevan henkivartijoiden vittuilua eilisestä. "Me ei kosteta meidän vipeille." Hotellista lähdetään takakautta.


Keikkapaikalla sound check vie tunteja. Äänimiehet kommentoivat taustanauhabändien selviytyneen hommasta vartissa, mikä riemastuttaa tyttöjä. Muut lähtevät hotelliin syömään turvallista hampurilaista, Jukai menee Vladin seuraan.

Bella bongaa hotellin edessä olevan mielenosoituksen. Ympäriinsä kyselemällä selviää lopulta, että uusnatsipojat ja kurttuiset mummot ikoneineen vastustavat bändikilpailua ja eritoten Evolutionia, onhan bändissä lesboja, vinosilmiä ja muuta epäpyhää.


Jukai viedään pieneen ravintolaan jossa istuu pelkkiä pariskuntia, Vlad on hermostunut mutta romanttinen. Illallisen jälkeen kävellään hämärtyvässä Pietarissa katsomaan auringonlaskussa Nevan siltojen nousua. Jukai on myyty.  


Lauantaina on vuorossa lehdistötilaisuus. Bella stailaa tytöt kameroiden eteen. Kuvien jälkeen pitää odotella ylimääräiset 20 minuuttia, sillä Tina Karol ei lakkaa puhumasta. Lopulta päästään saliin.

Russkoje Radio: Mitä pidätte Venäjästä? Aiotteko nyt lähteä Venäjän-kiertueelle? Nelli: "Sankt Peterburg otchen krasivyj gorod!"
Rossiiskaja gazeta: Kuvailkaa taiteen ja viihteen suhdetta musiikissanne.
Komsomolskaja pravda: Paljonko tienaatte?
Radio Svoboda: Olette avoimen poliittinen bändi. Teillä Suomessa tilanne ei ehkä ole sama, mutta täällä ollaan huomattu, että taiteen ja politiikan sekoittaminen tuottaa propagandaa. Oletteko ensisijaisesti laulava poliittinen viesti ja vasta toissijaisesti taiteilijoita?
Izvestija: Voitteko sanoa jotain kanssakilpailijoista?
Russkaja Mysl: Yhtyeessänne ulkomusiikilliset arvot on olennaisessa osassa. Kun teitä katsoo, tehän olette oikeastaan aikamoinen friikkisirkus: on kiinalaista, nörttiä, lesboa, latinoa ja vaikka mitä. Eikö musiikkinne ole riittävän uskottavaa ilman näitä rooleja? Bella: "Seuraava kysymys."
Cosmopolitan Russia: Mitä haluatte sanoa nuorille naisille, jotka haaveilevat tähteydestä?


Lehdistötilaisuudesta tytöt kärrätään keikkapaikalle, vips vips. Pukeutumista, maskeerausta, stressiä. Jukai pyytää Nannalta pilveä. Bellan teksitiviestimuisti täyttyy yleisössä olevien sukulaisten onnentoivotuksista. Viereisessä pukuhuoneessa kiroillaan ukrainaksi.

Konsertti alkaa, Evolution esiintyy viimeisenä. Takahuoneen screeniltä seurataan ensin <a href="http://www.youtube.com/watch?v=1Jw0_wJckTk">Vanilla Ninjan</A>, sitten <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Vdl1uMruvrE">VIA gran</A> suoriutumista. "Mauttomia" "Huulisynkka kusee." "Kyllä me nyt noi voitetaan."

<a href=" http://www.youtube.com/watch?v=bqvGpXsXAHQ">Karolin lavashowssa</A> esiintyvä upea akrobaatti vaikuttaa tutulta. "Voi vittu, se on Vlad!"


Evolution villitsee yleisön ensimmäisellä kappaleellaan ja herkistää jälkimmäisellä. Alunperin tyttörakkaudesta kertova onneton rakkausbiisi viittaakin nyt Venäjälle jääneeseen rakastettuun ja sytyttää stendarimeren.

Nanna on poissa tolaltaan. "Te olette maailman paras bändi!"

Siirrytään odottamaan yleisöäänten tuloksia pieneksi ikuisuudeksi. Lopulta kaikki bändit kutsutaan lavalle ja voittaja julistetaan.

VIA gra vie voiton yleisöäänin. Muut ovat apeita, Bella tiesi odottaa tätä. "Ainakaan se lutka ei voittanut." Lehdistön kiinnostus lohduttaa hieman.